Nyt sommersalg på Carlisle Expo Center

Kjøp eller selg bilen din til en god pris

Selv om vintersesongen kommer med utfordringer som snø og kraftig regn som gjør sjåføren redd, betyr sommeren enkel kjøring og lange bilreiser. De elsker å kjøpe biler, slik at de kan nyte den vakre sommersesongen. En auksjon er det beste stedet for slike kjøpere. Du trenger ikke å surfe på forskjellige steder for å kjøpe eller selge bilen din. Vi har et stort antall biler på ett sted! Du sparer både tid og penger. Alle kjøpere og selgere er på samme sted, noe som er en god ide for begge. På det nye sommersalget ser du en masse gode nyheter! Gjør deg klar for mye moro. Er du lei av din nåværende bil? Ingen bekymringer! Selg den på auksjonen og kjøp en ny bil i stedet. Alt er kjempeenkelt! Budgiverne venter på deg.

Fantastisk mulighet for bilelskere

Det nye sommersalget er en av de mest spennende nyhetene for bileiere som setter pris på raske biler med stil og eleganse. Derfor venter de et helt år for å kjøpe drømmebilen sin på Carlisle Expo Center. Sommersalget gir en spennende mulighet for alle som har et budsjett, men ønsker ikke å gå på kompromiss med kvalitet og sikkerhet. Så uansett hvilken modell eller type bil du liker, vil du kunne kjøpe den på Carlisle Expo Center. Så nyt juni-salget og alle de flotte bilturene med favorittbilen din.

200 biler vil være der

200 biler vil tiltrekke seg bilelskere til auksjonen i sommer. Hvis de allerede har deltatt i vårauksjonen, vil de bli oppfordret til å delta i sommerauksjonen også.

Er du allerede en budgiver? Bra!

En stor samling av klassiske biler deltar i auksjonen. Alle budgivere som deltok i tidligere auksjoner, vil bli invitert og informert om dette store eventet. De trenger ikke å betale noen avgift når de registrerer seg. Så hvis du allerede har vært budgiver, er dette en flott mulighet for deg å delta igjen. Vi har også en annen interessant ting; Budgiverregistrering er åpen nå, og alle kan delta i det nye sommersalget på Carlisle Expo Center. Er du interessert? Ikke vent! Registrer deg nå!

Få rabatter og andre fordeler

Du kan registrere deg som budgiver ved å ringe telefonnummeret som er angitt. Du kan også besøke nettstedet og registrere ditt navn der. Hvis du vil dra nytte av VIP-fordeler og rabatter, bør du forhåndsregistrere deg. Hvorfor ikke dra nytte av rabatter og andre fordeler? Auksjonen gir deg alle de passene som du skal hente ut. De som registrerer seg på forhånd, kan også benytte seg av andre spesialtilbud. Høres spennende ut, ikke sant? Selvfølgelig! Hvorfor kaste bort tid og komme sent? Skynd deg og sørg for at du reserverer plassen din før alle andre. For å motta fordeler og rabatter, trenger du bare å registrere deg på forhånd.

Fortell alle du kjenner

Slip varmen i sommer og tilbringe dagen på Carlisle Expo Center i stedet. Rommet har klimaanlegg, og du kan nyte været med familien eller vennene dine. Hvis du gjør en flott kjøp eller salg av bilen, vil du definitivt føle deg bedre og være i stand til å unnslippe det varme solskinnet på veiene i sommer. Enten du er en kjøper eller selger, er du velkommen, eller hvis du vil delta som tilskuer. Det er en flott mulighet til å se biler som er verdte flere millioner dollar. Fortell din familie og venner, og alle de som er like-tenkende og ønsker å delta, om eventet. Det er veldig billig for alle bilentusiaster. Barn 12 år og under deltar gratis. Så ikke gå glipp av auksjonen og se alle de vakre bilene på étt sted. Hvis du liker å samle biler, vil den nye sommerferien være det rene paradiset for deg! Mange forskjellige gjester, budgivere og besøkende vil gjøre arrangementet morsomt for alle involverte. Nå følger vi den siste vellykkede auksjonen med en annen vellykket hendelse for bilelskere!

Har du en gammel bil?

En annen spennende egenskap ved den nye sommerferien er at vi lover at inngangsbilletten "gratis hvis bilen ikke er solgt" for alle bileiere som har en 25 år gammel bil eller eldre. Bli kvitt din gamle bil til en rimelig pris, og sett den nye bilen i garasjen din. Det er kjøpere som elsker gamle bilmodeller. Gjør denne auksjonen så givende som mulig!

Kjøp din drømmebil på auksjonen

Gjør juni så minneverdig som mulig ved å delta på sommerturen på Carlisle Expo Center. Bli en bilfanatiker! Hver kjøper og selger vil ha nok tid til å kjøpe og selge sin bil under auksjonen. Du trenger ikke å skynde deg, men gjør denne auksjonen minneverdig ved å kjøpe eller selge drømmebilen din. Her blir drømmer til virkelighet! Få en stor bil i sommer og erstatt den gamle bilen med en ny. Vi er sikre på at du og din bedrift vil nyte hundrevis av biler sammen. Auksjonen i juni venter på deg. Registrer deg i dag og få VIP status under auksjonen i juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter er obligatoriske
Kommentar ble sendt inn

Tilbake til toppen