Maksimal ytelse for rask kjøring

Et sporty dekk i toppklasse beregnet på høye hastigheter. Stilige Nokian Hakka Black ruller sikkert og presist også under ekstreme forhold.

• Stabilt, eksakt, stillegående

• Presist og lettkjørt selv i ekstreme situasjoner

• Meget godt våtgrep ved alle temperaturer

Konstruksjonen med flere lag utnytter nanoteknologien og bidrar til at Nokian Hakka Black reagerer umiddelbart på rattbevegelser. Kjørekomforten og slitestyrken til dekket er også av ypperste klasse. De ellipseformede hullene i det tverrgående hovedmønsteret på indre skulder samler opp mer vann, fordi sporvolumet i det tverrgående mønsteret øker. Dette forbedrer vannplaningsegenskapene. De langsgående ribbene inntil den indre skulderen domineres av dype skrå spor som stabiliserer kjøreegenskapene. Samtidig hindrer den nye innovasjonen, Hydro Grooves, effektivt vannplaning ved å samle opp vann mellom veibanen og dekket og tvinge vannet inn i de langsgående sporene.

På veggene i dekkets langsgående ribber finnes det runde hull som ligner på overflaten av en golfball. Disse hullene kjøler ned dekket og reduserer luftmotstanden. Ny informasjonsrute bedrer sikker- heten og brukervennligheten til dekket ytterligere. Nå kan også strammemomentet til boltene på lettmetallfelger angis. Hakka ID- logoen på dekksiden forteller at Nokian Hakka Black egner seg spesielt godt på krevende, nordiske veier. Sifrene angir mønsterdybden og dråpesymbolet som varsler om risiko for vannplaning på slitasjevarsleren (DSI – Driving Safety Indicator) er snudd, slik at de er vendt mot føreren når han/hun sjekker dekkene under bilen.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter er obligatoriske
Kommentar ble sendt inn

Tilbake til toppen