14 beste forslag til kjøremusikk

Musikk og kjøring hører sammen som peanøttsmør og syltetøy. De kan til og med være et bedre par, da det er vanskelig å ha en god kjøretur uten en god sang på turen.

I disse dager er det å koble telefonens musikk til bilen din det enkleste i verden. Enten bilen din har innebygd Bluetooth, en aux-inngang, eller bare en duppeditt du kjøpte på Amazon for å få til trådløst tilkobling, er dine kjørelåter 100% nødvendige for en god tur.

Som med alt annet i livet, kan det å høre på det samme gode gamle, kan bli, vel, gammelt. Derfor bestemte vi oss for å lete igjennom Spotify for å finne de beste kjørelåtene.

Savner du en sang du elsker? Fortell oss i kommentarfeltet!

For når du cruiser langs motorveien...

1.   Forestill deg dette: Du cruiser ned Highway 1 med den lange åpne veien foran deg og med Stillehavet på din høyre hånd. Med "Wildflowers" av Tom Petty på anlegget, kan dette bli en perfekt dag...

2.   Ikke la deg lure av navnet på denne spillelisten - den er også perfekt på dagen. Vi anbefaler "Ocean eyes" av Billie Eilish for et taktskifte mens du cruiser.

3.   Night Drive har en samling gode vokaler og nydelige ballader du kan bruke for å komme deg gjennom en lang kjøretur. Lytt til "Cherry Wine (live)" av Hozier på veien som ligger foran deg.

For når du har behov for å rocke ut bak rattet...

4.   Hvor skal vi starte? Folk har kjørt til disse sangene i flere tiår. Det er helt umulig å trå feil med "Mustang Sally" av Buddy Guy på høyttalerne.

5.   Med noen rockklassikere blandet sammen med tidlig 2000s hits, er det noe for alle å lytte på. "Seven Nation Army" av White Stripes anbefales.

6.   Enhver helst spilleliste som starter med "Left Hand Free" av alt-J, er en spilleliste som er verdt å høre på. Det er den perfekte blandingen av musikk å rocke til når du kjører i forbikjøringsfeltet.

For når du er i humør for noen hits på reisen din...

7.   Noen ganger vil du bare høre noe nytt som ikke alltid faller inn i radio pop hits kategorien. Kjørlåtspillelisten The Driving songs gir deg det uten alt det unødvendige du ikke trenger. Sett på "Stargazing" av Kygo når du setter deg i bilen.

8.   Kanskje det faktisk er radiohitsene du ønsker - uten alle reklamene selvfølgelig. Det er nesten umulig å ikke synge til "Havana" av Camila Cabello nå, så bare la den spille neste gang du sitter bak rattet.

For når du bare vil ha den perfekte blandingen av melodier for veien fremover...

9.   En flott blanding av musikk som strekker seg over tiårene, Driving Commute, vil gi deg alt fra "Mr. Brightside" av Killers til "SOB" av Nathaniel Rateliff og Nightsweats.

10.   Ikke tro at vi glemte den perfekte musikken til å kjøre gjennom jorde etter jorde – god countrymusikk. «Heartland Drive» kombinerer country med klassisk rock for den perfekte musikken å miste deg selv i. Start med "Traveller" av Chris Stapleton og gå derfra.

11.   Med nyere sanger sammen med fengende beats du aldri har hørt om, kan du ikke gå galt med Morning Commute. Pass på å la "Chateau" av Angus & Julia Stone komme gjennom høyttalerne dine.

For den ultimate serenaden, jam-sesh på road-trip...

12. Alle ordene til Smash Mouth’s "All Star".

13.   Selv om de ble overspilt når disse sangene først kom ut, er det noe bra med å kjenne igjen alle ordene i en sang du en gang glemte. Vi mener ingen biltur er komplett uten "Iris" av Goo Goo Dolls.

For pendlere som prøver å holde seg rolig og avslappet...

14.   Vi runder av denne listen med den perfekte musikken til å slappe av når den Priusen sperrer veien for deg – Calm Classics. Du kan ikke gå galt med "Diana" av Aaron Zigman, der du ikke trenger Mozart å høre melankolske toner som ender i håp i pianospillet.

Bonus!

Vel, den beste musikken til bilisten er fortsatt lyden av hans nye dekk, ikke sant? Da har vi noe å tilby deg:

Bredde: Høyde: Diameter:
Hastighetsindeks:

Abonner på vårt nyhetsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter er obligatoriske
Kommentar ble sendt inn

Tilbake til toppen