Spring Classic - den 18. til 20. mai

De som er dypt forelsket i gamle biler har ventet på dette arrangementet med lidenskapelig - Spring Classic-showet. Underholdningen er planlagt den 18. til 20. mai, og vil skje veldig snart. Spring Classic er et vintage billøp som samler de mest fantastiske og utrolige veteranbilene fra 70-tallet, 80-tallet og 90-tallet. Hvis du elsker biler og ikke har planer for den 18. til 20. mai, må du definitivt akkurat nå kjøpe en billett til Spring Classic-arrangementet for å ikke gå glipp av løpet.

Showet vil kombinere to utrolige arenaer med motorsykkelløp og presentere gamle biler. Arrangementet vil dekke utstillinger med historiske motorsykler (kalt Historic Motorcycle Exhibitions på engelsk). Utstillingen vil presentere et stort antall fine motorsykler i 2017. Området vil være stedet, hvor de viser opp gamle skilter og gamle minneverdige ting relatert til billøp. Du vil også se priser for beste visningssykkelen og beste løpesykkelen.

Hvor mye vet du om Spring Classic-arrangementet?

Spring Classic-arrangementet er et vintage billøpsshow som startet i 2013 og ble svært vellykket. Her ser du veteranbiler som er over 20 år gamle, og inkluderer arenaer knyttet til motorsport og dens historie. Arrangørene av arrangementet forbereder ruter, med fokus på veiens tilstand på det valgte stedet. Alle deltakerne mottar en strekningsbok som har informasjon om alle arrangementets ruter. Men hvis deltakerne ønsker å fravike ruter eller tidsplanen, kan de gjøre det.

Mazda Laguna Seca - det rette stedet for billøp

Spring Classic-arrangementet foregår på Mazda Laguna Seca. Stedet anses for å være en viktig del av Monterey-området ettersom det har en fantastisk racerbane med internasjonal historie. Det kan komme som en overraskelse, men stedet bruker ikke investeringskapital til å forbedre anlegget. Alt er gjort på bekostning av de som drar nytte av bedre lokale fasiliteter. Dermed er stedet det beste stedet å organisere Spring Classic-showet på. Dette er en helg med vintage biler, hvor ekte bilfans blir inviterte.

Deltakerne i Spring Classic-showet

Spring Classic gir deg muligheten til å se unike racerbiler under en deilig helg. En av de mest interessante deltakerne er 1966-1972 Trans-Am 2,5 Liter. Trans-Am-serien ble designet i 1966 av Sports Car Club of America. Selskapet ble også kjent som Trans-American Sedan Championship. Med tiden har serien skiftet navn flere ganger. Noen navn var forbundet med sponsorer, og noen var ikke det. Det er verdt å si at en av de mest kjente og anerkjente dekkmerkene Pirelli ble eneleverandør av Trans Am-serien i 2017. Dekkprodusenten ble også en racingsponsor. Å bytte til Pirelli P Zero-dekk har rettmessig påvirket hastigheter- og rundetider. Andre grupper som vil ta del i showet, er Formula Atlantic, Formel B Formel C, Stock Cars, Formel Ford, Can-AM, osv. Nitro Revival - et minneverdig event

Nitro Revival er garantert en av de mest spennende delene av vårarrangementet. Det vil være et fantastisk show som du ikke bør gå glipp. Nitro Revival og de flotte bilene vil delta i Monterey for å minne om historien av gamle klassiske racerbiler. Besøkende vil få en flott mulighet til å se et stort antall veterankjøretøyer og fornyede nitrometan-drevne racerbiler. I tillegg til dette, vil de ha sjansen til å se populære racingpersonligheter, som også kommer til showet. Nitro Revival er planlagt for den andre dagen av arrangementet - den 19. mai. Dette vil sikre spennende aktiviteter, blant annet sportsaktiviteter og utstillinger.

Showet gir liv til de beste dagene. Det er her historien kommer tilbake til livet i form av restaurerte biler som ser ut som helt nye. Hvem vet, kanskje vil du til og med få en sjanse til å sitte i en av bilene! Du får alltid fotografere. Besøkende vil ha sjansen til å se et stort antall klassiske biler. Arrangørene sier at de har forberedt noe spesielt for folk som besøker messen. For å være mer presis, vil lørdagen ha en masse moro og flotte biler. Tenk deg den brølende lyden av klassiske racerbiler. Dette er lyden som kunne høres overalt i åsene i det pittoreske Monterey Peninsula.

Steve Gibbs, som er produsentet av Nitro Revival, sier at Nitro Revival er et ukonvensjonelt bilshow. Unike biler samles fra over hele Amerika og Canada for å markere dagen med billøp. Laguna Seca er det beste stedet å organisere Nitro Revival og vise bilenes beste side. Det er ikke nødvendig å si at showet vil inkludere spesielle element generelt. Historien bak dragracing og billøp er rik og levende. Det er mange ting og arrangementer som kan minne om hvordan det var den gang i tiden, men det er ingen tvil om at Monterey er en av de beste destinasjonene å gjøre dette på.

Nitro Revival inviterer alle til å være en del av et fantastisk arrangement under tre dager. Det er 11 grupper med rundt 200 historisk korrekte sport- og racerbiler som vil kjøre på 11-veisbanen som er, 2,238 engelske mil under Spring Classic, f.eks. 1966-74 Can-Am til 1974-94 Stock Cars og Historiske Motorsykkelutstillinger 

Gill Campbell, som er direktør med ansvar for arrangementer på Mazda Raceway, er overbevist om at de som elsker gamle kjøretøy, aktiviteter og moro vil nyte arrangementet. Nitro Revival vil ha mye å tilby besøkende i alle aldre! Det spiller ingen rolle om du er en fan av sport- og racerbiler eller historiske motorsykler og kraftige biler. Sørg for at du har en billett for ikke å gå glipp av arrangementet!

Abonner på vårt nyhetsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter er obligatoriske
Kommentar ble sendt inn

Tilbake til toppen