Hvordan male hjulspor

Det grunnleggende dekkmønstere består av en rekke taggete linjer som går parallelt med hverandre. Bildet kan brukes i halloweenkostymer, kunstprosjekter og håndverk. For litt hjelp med hjulspormaleri, se etter et bilde av et hjulspor, eller til og med inspisere mønstre på egne dekk.

Trinn

1. Male en stripe langs banen av dekkets mønster. Den venstre kanten av stripen vil være rett, men den venstre kanten av stripen vil være ujevn. Punktene på den ujevne siden av stripen blir jevnt fordelt og like høye.

2. Male en ujevn linje langs den ujevne siden av stripen du malte i trinn 1. Denne taggete linjen vil etterligne formen og banen til den ujevne siden av stripen du malte i trinn 1. Det skal være et mellomrom mellom de to ujevne kantene.

3. Male en tredje hakket linje langs høyre side av stripen du malte i trinn 2. Dette vil etterligne formen og banen til den ujevne linjen du malte i trinn 2. Det skal være et mellomrom mellom de to ujevne kantene.

4. Male en fjerde rufsete linje langs høyre side av stripen du malte i trinn 3. Dette vil etterligne formen og banen til den ujevne linjen du malte i trinn 3. Det skal være et mellomrom mellom de to ujevne kantene.

5. Male en femte rufsete linje langs høyre side av stripen du malte i trinn 4. Dette vil etterligne formen og banen til den ujevne linjen du malte i trinn 4. Det skal være et mellomrom mellom de to ujevne kantene. Gjør høyre side av denne taggete kanten til en rett linje (ikke ujevn). Denne linjen er helt til høyre side av dekksporene.

Bredde: Høyde: Diameter:
Hastighetsindeks:

Tips

Hvis du vil gjenta bildet av et hjulspor mange ganger kan det være lurt å lete etter en hjulsporformet sjablong eller lage en sjablong for prosjektet. 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter er obligatoriske
Kommentar ble sendt inn

Tilbake til toppen