Østerriksk pipefeier skal åpne et museum bestående 114 Volkswagen Golf

Den Østerrikske pipefeieren Joseph Hughes viste fram sin samling av Volkswagen Golf, som teller hele 114 biler, inkludert noen veldig sjeldne utgaver av modellen. Han planlegger å sette de på et museum – åpningen av museet er satt til høsten neste år i forstaden til Wien.

Mannen planlegger å plassere samlingen sin i museet

«Når jeg først satte meg i en Golf, så følte jeg at bilen var skapt spesielt for meg. Alt var nøyaktig slik jeg liker: passform, kjøreglede, enkelhet i daglig bruk,» sa Hughes.

Først, på arbeid brukte Joseph Hughes Caddy Van’en, så med familien – brukte han den vanlige «Golfen» på sommeren – en konvertibel på vinteren – med modifikasjonen av Country’en, og noen ganger gikk han på veien i den spreke GTI’en.

Ifølge han, så hadde han en egen «Golf» for enhver anledning. En dag var han på en utstilling av veteranbiler, og så en av de første produksjonseksemplarene av bilen sin, og han ble inspirert til å lage sin egen samling. Dette var starten på samlingen hans.

En samling der du kan finne en vanlig serieprodusert VW Golf, og andre sjeldne typer. For eksempel har han et «Knee», i en konvertert søppelbil, campingbil, flyrampe, og bil fra før-produksjons batchen med glidedører, 210 hestekrefters firehjulsdriftbil, utgitt edition 71 instance, og til og med den første elektriske bilen som ble bygd i 1981.

Samlingen består også av luksusbiler, racing biler, rallybiler og modifiserte biler. Et av høydepunktene i samlingen er en Golf med en kilometerstand på en million kilometer, som, ifølge eieren, fortsatt er i utmerket tilstand. 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter er obligatoriske
Kommentar ble sendt inn

Tilbake til toppen