Kia oppdaterer 2 modeller for 2019

Kia oppgraderer sin lineup med en trio av kjøretøy som vil erstatte de modellene som mister trekkraft: Optima sedan, Sedona minivan og den eksklusive K900 sedan. Bilprodusenten avduket produktene onsdag under New York Auto Show. Salget av Optima er ned 31 prosent og salget av Sedona har falt 38 gjennom februar. K900 har solgt et lavt volum, bare 54 eksemplar gjennom de første to månedene av 2018, ned fra 65 gjennom samme periode i fjor.

Den oppdaterte 2019 Optima kommer med nytt design og teknologi, inkludert de Stinger-inspirerte LED-kjørelysene. De teknologiske oppgraderingene tilbyr også utvidet avansert kjøreassistansesystem (ADAS).

“2019-oppdateringen skjerper det totale designet innenfra og ut, og vi gjør et nummer ut av ADAS-teknologier som standard over hele Optima-linjen, som er fundamentet for den enorme verdien Optima tilbyr. En ny tilnærming til vårt prisvinnende telematikksystem, UVO, vil gjøre det lettere for å kjøpere å forstå dens funksjoner, og UVO link inkluderer et innebygd modem,” sa Orth Hedrick, visepresident, produktplanlegging, Kia Motors America, i en uttalelse.

“De nye totonede sportssetene er for de som ønsker å skille ut sin Optima med unike europeiskinspirert design,” sa han.

Den oppdaterte Sedona kommer med et nydesignede front- og bakdørrammer. Kia sier at minivanen nå deler et lignende designspråk som andre nyere kjøretøy i merkets nye lineup. Sedona har fem trimnivåer -- L, LX, EX, EX Premium, SX og SXL.

I et nikk til barn som kjører i baksetet, styrker Kia det bakre underholdningssystemet med 10.1” dual touch-skjermer festet på baksiden av framsetene, som erstatter den utgående modellens enkle overhead-skjerm. Andregenerasjons K900 er derimot litt lenger og bredere enn sin forgjenger. Men Kia sier den ser strammere ut på grunn av gjenskapte proporsjoner. K900 er drevet av en 3,3-liters twin-turbo V-6-motor, den samme som finnes i den sportsmodellen Stinger. Motoren genererer 365 hk.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter er obligatoriske
Kommentar ble sendt inn

Tilbake til toppen